تبلیغات
تبلیغات
دسته بندي

مواد غذایی که بعد از انقضا هرگز نباید مصرف شوند

مواد غذایی که بعد از انقضا هرگز نباید مصرف شوند

تاریخ انقضایی که بر روی بسته‌بندی انواع مواد غذایی درج شده و به این وسیله مصرف کننده از تاریخ تولید و انقضا محصول مطلع می‌شود و در خریداری این مواد دقت میکند. مصرف برخی مواد غذایی بعد از تاریخ انقضا موجب افزایش خطر ابتلا به بیماری‌ها می‌شود.
محققان استرالیایی در مورد مصرف مواد فاسداظهار کردند: برخی مواد غذایی نباید حتی یک روز بعد از تاریخ انقضا مصرف شوند. این مواد غذایی به شرح ذیل است:

سبزی‌های بسته‌بندی و خردشده: این مواد بعد از تاریخ انقضا مکان مناسبی برای رشد باکتری‌های عفونت‌زا هستند.

توت تازه: شستن کامل توت بعد از خرید بسیار بااهمیت است. توت مکان مناسبی برای انگل‌هاست و موجب اسهال در انسان می‌شود. اگر تاریخ مصرف آن به پایان رسیده و حالت خرابی دارد حتما از مصرف آن خودداری کنید.

گوشت بسته‌بندی شده یا یخ زده: با به پایان رسیدن تاریخ مصرف گوشت باکتری لیستریا در آن شروع به رشد کرده هر چند این ماده غذایی در یخچال نگهداری شود. اگر رنگ گوشت تغییر کرد یا بوی نامطبوعی داشت هرگز آن را مصرف نکنید و آنرا دور بریزید.

تخم مرغ: مصرف تخم مرغ تاریخ گذشته نیز بسیار خطرناک است. باکتری‌ها در پوسته تخم مرغ رشد کرده و موجب عفونت خواهند شد.

گوشت چرخ‌کرده: مصرف این ماده غذایی تاریخ گذشته یا حتی پیش از اینکه تاریخ مصرف آن به پایان برسد اگر در مکان مطلوب و طبق اصول بهداشتی نگهداری نشود نیز بسیار خطرناک است و باعث مسمومیت های شدید میشود.

پنیر: زمان انقضا پنیرهای مختلف متفاوت است. بخصوص اگر پنیر از شیرغیرپاستوریزه تهیه شده باشد موجب عفونت خواهد شد.

جوانه‌ها: جوانه‌ها برای رشد نیاز به محیط گرم و مرطوب دارند. متاسفانه این محیط برای رشد بسیاری از باکتری‌ها مناسب است. به دلیل اینکه این مواد به صورت خام مصرف می‌شوند بهتر است بعد از پایان رسیدن زمان انقضا مصرف نشوند.

مرغ خام: به دلیل خوب پخته نشدن مرغ باکتری‌های بسیاری در آن رشد می‌کنند. اگر مدت مصرف آن به پایان برسد قطعا عفونت در بدن نیز حتی با پخته شدن آن افزایش می‌یابد. مصرف مرغ تاریخ مصرف گذشته ارزش خطر کردن ندارد.

مطالب مرتبط


سوال امنیتی * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

تبلیغات تبلیغات
آمارگیر سایت